4 Followers
1 Following
theavantilawgrp

The Avanti Law Group

Avanti Law Group is a full-service litigation firm providing excellent legal representation to its clients in Michigan and throughout the world. 

The Avanti Group Reviews Tokyo Laws: Japan ude af stand til at overvinde mange forhindringer

 

12 nationer mæglervirksomhed en Pacific-fælg handelsaftale vil fortsætte forhandlingerne, som USA og Japan ikke har kunnet overvinde hovedforskelle forud for et planlagt besøg af præsident Barack Obama i Japan.

 

US Trade Representative Michael Froman og japanske Minister for økonomi- og finanspolitiske politik Akira Amari i går sluttede samtaler i Washington på Trans-Pacific partnerskab uden slående et tilbud på nogle af de mest omstridte spørgsmål.

 

"Efter mere end 20 timers forhandlinger, vi fortsat skal gøre fremskridt," amerikanske handel kontor meddelte i går i en usigneret erklæring. "Disse spørgsmål er vigtige for begge sider og er der fortsat betydelige forskelle."

 

Forhandlerne havde fremskyndet deres arbejde - møde i Tokyo i sidste uge og Washington i denne uge - som præsident Barack Obama forbereder sig på at besøge Japan, Malaysia, Filippinerne og Sydkorea April 24-28. De nationer smedning pagten ikke holder sig til en specifik deadline og vil tage tid nødvendige for at opnå en god aftale, ifølge en amerikanske embedsmand, der ønskede anonymitet at orientere journalister.

 

Ledende forhandlere fra TPP lande mødes i midten af maj i Vietnam for yderligere forhandlinger, sagde embedsmanden. Handelsministrene mødes separat under en Asien-Pacific økonomisk samarbejde topmøde i Qingdao, Kina fra maj 17-18.

 

Største aftale

 

Udfyldes, ville Stillehavsområdet overenskomst være den største handelsaftale i USA 's historie, forbinder en region med omkring 28 billioner dollar i årlige økonomiske output, omkring 39 procent af verdens samlede. Ud over USA og Japan er de lande, der søger overenskomsten Australien, Brunei, Canada, Chile, Malaysia, Mexico, New Zealand, Peru, Singapore og Vietnam.

 

Washington-baserede US Chamber of Commerce, nationens største business lobby, er på udkig efter Obama og japanske premierminister Shinzo Abe til at sige, de er forpligtet til at gennemføre handlen, ifølge Tami Overby, gruppens næstformand for Asien spørgsmål.

 

Undladelse af at kortlægge en vej fremad på tidspunktet for næste uge møder ville betyde, at sandsynligvis ikke opnås enighed før amerikanske valg i November, sagde hun under en 16 April briefing med journalister.

 

"Hvis det er business as usual, min frygt er folk ville miste energi omkring TPP lige nu," sagde Overby. "Jo længere dette trækker på, jo mere modstanderne vil have mulighed for drage fuld fordel af det og vil gøre det sværere."

 

Læs hele artiklen på Bloomberg