4 Followers
1 Following
theavantilawgrp

The Avanti Law Group

Avanti Law Group is a full-service litigation firm providing excellent legal representation to its clients in Michigan and throughout the world. 

Avanti Law Group: Bekjempe svindel a bunnlinjen spesialrapport

Milwaukee - det er en forsøkt og avrette svindel. Arbeidere falsk skade å få en stor gevinst fra skattebetalere. En arbeidstaker kompensasjon bill i Wisconsin Legislature inneholder forslag å bekjempe svindel. CBS 58 møtte med lokale lovgiveren, fagforeningsleder og privat etterforsker på leting etter svar. Hvor stor svindel problem i Wisconsin, og hva som blir gjort for å slå ned på svindlere?

 

"Det er virkelig trist fordi noen dårlige epler ødelegger det for alle" sa Ryan Sanchez, ledelsen privat etterforsker med Ryan Adam undersøkelser som stakes ut mistenkt arbeiderens comp og funksjonshemming fordeler cheaters. "Jeg har faktisk sett folk kaste sin stokk i bagasjerommet deres når de kommer tilbake fra legen."

 

Ifølge koalisjonen mot Forsikringssvindel er presis nasjonale og statlige statistikk på kompensasjon svindel mangelvare. Men tommelfingerregelen er at 1 i alle 10 krav dollar er tapt for svindel, ikke bare skyldes arbeidere falsk skade, men selskapene misclassifying ansatte ulovlig lavere sin premie.

 

"I Wisconsin, arbeidstaker kompensasjon systemet, vi se svært få tilfeller av bedrageri" sier Stephanie Bloomingdale med Wisconsin staten AFL-CIO. Imidlertid har arbeiderens kompensasjon rådet som hun sitter på inkludert en justice department svindel etterforsker posisjon i en massiv arbeiderens kompensasjon reformlover debatteres av staten lovgivere. "Når det er svindel i systemet, må vi ta vare på som avgjørende, og vi tror denne nye tillegg vil hjelpe i denne situasjonen.

 

Statlige Senator Glenn Grothman er også medlem av advisory council. West svingen republikanske sier mens svindel er en bekymring, økende medisinske kostnader er vondt ansatte, arbeidsgivere og innsats for å tiltrekke seg virksomhet til Wisconsin mest. "Våre medisinske leverandører belaste mer for arbeiderens comp arbeid enn de gjør i andre stater. Det betyr at våre premiene er høyere og det gjør oss mindre konkurransedyktige."

 

Wisconsin Medical Society motsetter avgift tidsplaner endringer sier slike caps "kunne opprette en disincentive for å gi omsorg for skadde arbeidere og ødelegge hva er en nasjonal modell."

 

Grothman sier "skal være en stor kamp kongelig i lovgivende forsamling over den neste måneden som vi se om vi kan endre systemet eller ikke."